ajaj de bultar och det bankar

Tjoho...
då va man uppe igen, va uppe lite längre i natt, ska ju försöka få dygnet fel nu så jag pallar jobba natt, men jag decka ändå redan vi halv 3, hur fan ska detta gå;) haha. o vakna ändå rätt tidet idag så här e en tös som lär va dödstrött i natt:/ men men bara 2 nätter nu sen ledig 2 hela dagar haha, innan de e på det igen..

Fick en jävulusisk tandvärk häromdan, jag trodde ju verklige att det skulle ge med sig, men shi fick jag, de känns ännu värre nu, de bultar och de bankar som sören o de isar, o smärtstillande hjälper ju inte i heller så de  e väl bara till o stå ut för nu börjar jag ju jobba så nu har jag inte direkt tid i heller. får avvakta över helgen sen får vi se..

skrev en lång blogg innan men den försvann???? spårlöst borta, sånt e ju skoj.. så denna lär inte bli lika lång dock, för nu har jag ju lite o fixa ... Hemleveransen jag vänta på kom idag så nu slipper man sitta som en pass upp o vänta haha.. har packat upp o så, får gå igenom de mer i helgen, tog de som va mitt i allafall;)
Har nyss druckit lite te oxå, de lindrar mina bihåler en stund iallfall så de e skönt.. funderar på o ta lite smärtstillande nu o se om de kanske hjälper idag, pallar fan inte ha så ont när jag ska jobba i natt...

har fått duschat o så iallfall, så nu ska jag bara "sova" en stund, o sen e de middag som gäller och packa ner va jag behöver dessa 2 nätter jag ska jobba nu... *ångest* hoppas verkligen han har fått fler kanaler för man kan dampa på 4 an... i 12 timmar.... ska ta med mig en bok iallfall.. Lisa marklund, dem e rätt tjocka så då går de ju nåra timmar iallfall=).. Man vänjer sig nog...

Hmm va fan ska man äta idag, e inte sugen på nåt av de jag har hemma, hmm kan bero på att där inte e så mycke i frysen;)?. sen ska jag ju ha nåt till i natt oxå.. jaja de löser sig, annars får jag köra inom o handla på vägen, börjar ju inte förens 21 idag o de e ju skit skönt, tycker inte om dem nätterna jag börjar 20, dem känns såååå mycke längre..

Nä nu ska jag borsta håret, ser ut som ett troll haha, o sen hitta kläder tills i kväll...

Jag åter kommer;)

skrivar stund

Tjoho... då satt man här o slappa lite... sov lite längre idag, har ju börjat va uppe längre på kvällarna nu eme de snart e dags o börja jobba natt igen...känns korkat och ha dygnet "rätt" då, för då kommer jag somna redan kl 23 på jobbet haha lyckat va.

Har fått lite städat idag, säng kläderna ligger uter på vädring, må de inte bli regn;). gluttat lite på tv oxå, o snackat i telefon.. ja o nu e de snart kväll, gudars va tiden går fort.. men de e ju bara för att detta e min sista lediga dag, 4 veckors semester har gått i en rasande fart.. uchar vill verkligen inte tillbax:/ trodde aldrig jag skulle säga de, jag som alltid vatt en arbetsnarkoman, kan en arbetsnarkoman njuta av o va ledig? jag gjorde ju iofs inte de den första veckan då va jag så sjukt rastlös så de fanns inte, jag terrade folk haha men de gick över till folks lättnad o ja även min....haha.Jag kommer in i de igen, har en jävla tuff månad framför mig, kör 4 nätter nu ganska tajt o sen e de direkt på kvällarna så jag har nog inget val de kommer haha. men jag lär ju va döds trött dem 2 första nätterna, stackars gubben som ska stå ut med mig dem 24 timmarna haha.. den tiden den sorgen;)... i september e jag ledig 2,5 vecka... va då underbart...hoppas de e finare väder då...

Uch har fått en jävla hosta, haft de nåra dagar nu, hel skumt känner mig liksom inte krasslig annars, hmmm rök hosta???inte helt osanolikt. får ta en kopp te sen med lite förkylnings honung, de brukar kunna göra sussen så. o de lättar ju mina bihåller iallfall..Sandra tyckte jag skulle söka för mina bihåller, har hålt på i evigheter nu men jag har gett upp, har vatt hos läkaren tusentals gånger, får pencilin, spray o så, ta de i 10 dagar o ja visst sen mår jag bra men de kommer ju alltid tillbax inom 2-3veckor igen o så har man hållt på i nåra år, så känns lönt o gå o slänga pengar när de ändå inte funkar?. Nä jag får försöka driva ut de själv.*tålamod*

I lördes va jag o festa med Sandra, o lill syrran, vi förfesta här, o de sluta med en riktig 14 is fylla på mig haha, agenten vet vad jag pratar om=) de va sinnessjukt, men vi kom i väg till björka ändå, Rolle körde..o där dansa jag från de jag kom till de jag gick.. typ 4 timmar??? sandra hängde inte med i svängarna, hon undra om jag hade ätit nåt uppigande, för jag va som en duracell kanin hahaha. de va bra DJ, de e min ursäkt, o en härlig fylla haha..Sen vi 2 kom pappa o hämta oss fylon, han släpte av mig på staionen där jag möte upp B. Han skulle sova här hade vi tydligen bestämt innan på kvällen, men gud va jag ånrga de, men de va ju så dags när han va här haha.. jaja jag överlvde natten haha.

Och i går tisdes åkte jag, syrran o martin till Borås o shoppade lite, älskar o shoppa där, HM lagret o knalleland;)...kom väl hem vi 20 tiden eller nåt, sen ble de käk o slapp, va rätt trött, hade ändå kört i 60 mil typ haha. Så nu har man ännu mer kläder, hitta ur snygga linnen så köpte en del såna, o givetvis underkläder oxå, tyvärr hitta jag inga skor, men de köpte jag ju iofs förra veckan.. haha. ja jag har fortfarande svart bälte i shopping;)......

Nä nu ska jag dricka lite te o ringa min moder, sen ska jag se om jag hittar nåt ätbart så man får middag idag, skulle verkligen behöva handla, men väntar hemleverans så vågar inte lämna lyan, men dem verkar inte komma idag så här kan jag ju sitta i många dagar;).. Hmm..

jaja vi hörs, de tar nog nåra dagar nu för jag börjar ju som sagt jobba i morn....

ÅNGEST*

Välkommen till min nya blogg!

Hej där ute...
Man e ju en hyfsad bloggare, e ju rätt aktiv i perioder, så varför då inte testa på o ha en egen blogg sida, ja de e ju nästan bättre...får väl se hur de går=)
återkommer

RSS 2.0