Tjoho

Då satt man här igen, tänkte skriva en liten vals så de inte blir månader i mellan igen...Har vatt kedig sen i onsdes nu, känns kanon skönt... veckan har vatt lugn me lite städ, tandläkare o så, ja jag bor där;) + att den ena provisoriska flög så jag har vas tandyta nu, massa taggar, de gör så sinnessjukt ont så de finns inte, har fått sår i hela munnen, men ska till tandläkaren den 22 e så jag håller ut;) ja jag vet kotkat o inte gå innan men jag orkar inte...
Sen håller ja ju på lite me extra knäcket, varje da så dagarna går, om jag har tur, de märks dock att de e en dålig månad för suck de ger inte mycke nu:/... och har fått löne lapparna.. ja man tackar, synd man inte få såna löner varje månad;)
Sen i onsdes va ja inne o fyllde i min tattuering, den e skit snygg, men dock mörkare nu så de e kanon;) eller ja jag hoppas den blir de, får ju se när den läkt färdigt..
Annars e de en lugn helg, ingen som vill gå ut, dem e kanske oxå fattiga;) o jag som ha vatt så fest sugen en hel vecka nu... uchar asså.........

Ska hem till päronen om en stund, ska hjälpa jannica me lite saker, så jag blir väl no där o äter oxå, sen i kväll /Natt blir de no en bra film, jag har börjat bli grym på de, men de e skönt, att jag har lärt mig o koppla av...nu gör ja inget annat;)

o ja mitt ex va här för nån vecka sen, den där Marcus, han ringde igen,, sjukt, vi träffades men de va bara nån timme på eftermiddan nu, jag vet inte va som rör sig hans huvvud eller mitt för den delen, va e de vi försöker åstadkomma? jaja vi får se, sånt brukar lösa sig ju, o vi ses kanske inte igen ju, man kan aldrig va säker;)

Sen träffa ja en grabb från Malmö innan jul, vi har faktiskt träffats nåra gånger nu, absolut inget seriöst o de kommer de aldrig att bli i heller, om vi nu ens kommer ses i gen;) men man kan ju njuta så länge de varar eller;)?...

Siiter o lyssnar på Dolly parton nu, o skirver bloggen o samtidet som sandra sms ar som en galning=) hon vill att ja ska komma upp ida men orka köra 30 mil nu;)? hahaha

Nä nu ska jag no duscha o ta på mig o sluta slappa o komma i väg.....

bye

O my gud

Hej där ute i mörkret....
Har fått lite mail, om att de va jätte länge sen jag blogga sist, o shit ja, de e ju en hel månad sen, jag som brukar skriva en snutt rätt ofta.. Men ja, tiden har sprungit i väg, va ledig veckan innan jul, o då va de en massa och fixa, julafton hade vi hemma hos jenny och martin med släkt, skit härlig jul va det=)... och jag fick allt jag önska + lite till, =) så jag e super nöjd, och framförallt så fick ja ju en kamera;) så nu kan man börja leva i gen... Sen i mellan dagarna så jobba jag dem röda dagarna, hmm ja jag ville ha pengarna;). o sen vakna ja på nyårsaftons eftermidda med hög feber och en grym förkylning, ja gud va jag ble glad, fattar inte varför jag e sjuk så ofta.. Så jag bestämde mig för o ligga hemma på nyår med en film o sova och snörvla för mig sj=) men de fick ja inte för jenny o dem för jag hade ju lovat och festa hemma hos dem, så ja, ett bad, kläder och lite smink så kom jag i väg haha...Vi va inte mer än 6 stycken men de va lagon, Jenny och Martin hade gjort en underbar midda, dem e grymma på de=)
SEn satt vi och spela spel, blanda oss en massa goda drinkar o invigde deras bar;)fulla och goa;)....och kul va det, sen vi 12 slaget kom grabbarna o hälsa på. lika fulla o goa dem, sen vi 2 åkte ja vidare till dem andra som festa på ett annat ställe o festa dem sista timmarna me dem;) o sen sov jag en hel vecka, o va skit kass hahaha..

Fortfarande hostig o förkyld men febern försvann häromdan så de va skönt.. men man e fortfarande trött, o jag sover ju inte direkt som jag ska i heller, men jag "jobbar" ju hemifrån då;) haha...har fått välrdens bästa extra knäck, visa dagar blir man knäpp men va fan de drar in pengar och räddar min tandläkar kostnad så=)och knpp? som agenten sa så e ja ju redan de;)

Annars så e de mest jobb och "jobb" som gäller nu, o resten av tiden springer ja hos tandläkaren... lär springa där nåra gånger i veckan nu i nåra månader så.. Sen nästa vecka ska ja till tattueraren o fylla i den så den blir helt klar, ska bli skönt;)

Och nu e ja ledig tills på sönda, sen tisdan, sen ledig 5 igen, så de e skönt=)...

och nu sitter jag här o surfar med karlavagnen i bakgrunden och en egen caffe latte blanding med punch i;)...mumsens...

Nä nu ska ja sluta babbla

RSS 2.0