Det gör ont

Det gör så sjukt ont och må så här.. det värker ända in i själen... o jag känner gång på gång hur oron jävlas inom mig. hur atackerna kommer smygande för o sen explodera... jag orkar inte längre....Känner mig så halv som människa, känner mig så vilsen....
jag existerar ju inte ens, jag har ingen energi ti o göra nåt, jag bara sitter... där e så mycke ja måste ta tag i nu, men jag orkar bara inte... jag e helt slut .

o nu  ska ja börja jobba i morn igen, o har ett jätte speckat schema i nån vecka nu, o de skrämer livet ur mig. för hur ska ja kunna , när jag e ett nervvrak...samtidigt så e det kanske de som behövs för o komma i från de jobbiga..???

ja jag vet inte..

Ångest

Det va då verkligen inte i går jag va här, flera månader sen, trodde inte ens sidan fanns kvar..Kände att de va dags o skriva av sig, för denna flicka mår inte alls bra... en del har säkert sina förklaringar, o en del inte..
Kände ja åkte ner för nån vecka sen o de blir bara värre o värre, ångest attackerna kommer oftare och oftare, o jag e helt slut i huvvet..

Mitt sista ex har verkligen gjort sin del i de hela, han har verkligen lyckats med och knäcka mig mitt i ut..jag vet varken ut eller in o ja fattar verkligen inte va som hände, o nu står ja här som ett frågetecken med en som jag trodde va underbar som bara stack... Känslorna e många, frågorna destu fler, men svaren e noll.. jag försöker verkligen få tag i han eftersom han har min husnyckel, men helt utan framgång...ja förstår inte.

och jag vill verkligen inte må så här, de e så jobbigt, jag får ingen ro i själen, kan inte sitta still, o vill inte va själv, här e så ensamt, men när ja träffar nån så får ja panik o vill bara gråta. hur gör man då?
Jag går kvar i arlöv, men de känns som om vi kört fast, ja kommer ingenstans...

jag e så rädd, så rädd för livet, ska de va så här...???..


RSS 2.0